Petőfi Sándor Általános Iskola Dorog

 

Deres derülő vetélkedő

Deres derülő vetélkedővel megkezdődött a karácsonyi ráhangolódás a könyvtárban. Negyedik osztályosok játékos feladatokon követhették végig a karácsonyi ünnepkör szokásait.

Táncos Siker!

A zuglóban rendezett Mikulás Kupán a Carmen sporttánc egyesület színeiben Lakatos Nándor 6.a osztályos tanulónk is jeleskedett. Több stílusban is indult: break táncban 2., show táncban 3., hip-hop táncban 3. helyezést ért el.

 

Színházlátogatás Budapesten

A Magyar Színházban a Madagaszkár című előadást nézték meg a a 3.a - 4.a osztályos gyerekek.

 A közösség ereje! 

Sportolók a rászoruló gyerekekért

 

Példaértékű összefogás és tartós élelmiszer
gyűjtés zajlott az elmúlt hetekben a dorogi iskolák rászoruló diákjainak. 

Hálásak vagyunk és köszönjük a családoknak, sportegyesületeknek, sportolóknak, edzőknek, szülőknek, cégeknek, kicsiknek és nagyoknak az aktivitást. 

Több mint 100 családnak a karácsonyát tettétek szebbé, fantasztikusak vagytok! 

Jó tanuló jó sportoló Gála

December 13. rendezték meg Esztergomban a Jó tanuló jó sportoló díjátadó gálát, ahol Antal Bianka és Antal Lili is 1. helyezést ért el. Szívből gratulálunk!

 

Adventi ablakvadászat

Iskolánk túraszakköre részt vett a decemberi ablakvadászaton. A várost járva levadásztuk a kirakatokban elhelyezett díszes számokat, elkészítettük az egyéni fotókat és beküldtük a megadott email címre. Végül mindenki átvette az ajándékot. Köszönjük a remek programot a szervezőknek!

 

Döbrögi karácsonya

A Petőfi iskola színjátszói- Bogár-Bódi Bernadett tanár néni vezetésével- fergeteges előadással ajándékozták meg az iskola tanulóit, pedagógusait.

Az előadás megtekintéséhez kattintson ide:>>>

A Karcsonyi műsor további részei megtekinthetők az iskola Facebook oldalán!

 

 

 

DECEMBER

Webdesign