Petőfi Sándor Általános Iskola Dorog

KEDVES PETŐFISEK!

A 100 éves ünnepi programokról készült fotók megtekinthetők

az iskola facebook albumaiban!

Esti ünnepség

Városi Pedagógusnap

Sportágválasztó

Gyermeknap 3.

Gyermeknap 2.

Gyermeknap 1.

A két napos rendezvényről készült kisfilm: ITT.

 

 


 

 

Szülők-Nevelők bálja -A "100 éves bál"

 

2016. február 20-án, a József Attila Művelődési Házban került megrendezésre az iskola hagyományos Szülők-Nevelők bálja, melynek idén stílusosan a "100 ÉVES BÁL" címet adtuk.
A 19.30-kor kezdődő rendezvényen mintegy 220 vendéget-szülőket, pedagógusokat, régi diákokat az iskola igzgatója, majd a város polgármestere köszöntötte. Dr. Tittmann János - kedves gesztusként - kockás inget felöltve beszélt a tudás és a műveltség legfontosabb intézményéről, az iskoláról.
A köszöntők után az iskola 2.b osztályosai a Bádé Krisztina tanítónő által koreografált csodálatos keringővel nyitották meg a bált. A nyitótáncot követve a Ciklon versenysporttánc egyesület Rock'n'Roll bemutatója fokozta a hangulatot.
22 órakor a meglepetés sztárvendég, Szabó Ádám harmonikavirtuóz muzsikájára szinte az egész ház táncra perdült. A tombolasorsolás kezdetén a szülők kedves, tréfás felajánlásaként minden pedagógus  géppapírt, krétát, táblafilcet és tollat tartalmazó kis csomagot kapott ajándékba. A két részletben húzott tombolasorsolás fődíjait Végh Éva festőművész és Kapa Melinda művésztanár ajánlotta fel. A hajnalig tartó mulatozáshoz a kiváló muzsikát a váci SNAPSZ együttes biztosította.

Ez úton is szeretnénk megköszönni minden kedves támogatónknak a rengeteg tombolafelajánlást, valamint támogatójegy vásárlást, melyek bevételéből a tanulást motiváló eszközöket és lehetőségeket szeretnénk megvalósítani.

 

 

Támogatóink

 

 

Szülői videók a nyitótáncról 1

 Szülői videók a nyitótáncról 2


 

 

 

100 év -100 program

Webdesign